IN DE MEDIA

Koekje van ander deeg

Koekje van ander deeg, is gemaakt als eerste stap in de realisatie van een bijzonder regionaal project. Een koekjesfabriek die volledig gerund zal worden door jongeren die een mbo-opleiding volgen. In de fabriek leren zij een vak op een manier die bij velen van hen het beste past: in de praktijk. Het oude principe van de meester-gezelstructuur is de basis.
Het boekje is een mengeling van culturen en recepten.

Hoe leren werkt

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Lees hier het interview met Henk Maas

Koekjesboekje van ander deeg

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

VIDEOS